Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Bitdefender Antivirus Free Edition este varianta gratuită de la BitDefender, oferindu-vă posibilitatea să utilizaţi calculatorul în condiții de siguranță de amenințările electronice.

Caracteristici:

     Scut în timp real – scutul în timp real este proiectat pentru a proteja accesul la întregul sistem. Acest lucru înseamnă că fișierele sunt scanate când acestea sunt accesate sau copiate. De exemplu, fișierele pe care tocmai le-ați descărcat de pe Internet sunt scanate imediat.
     Active Virus Control - Active Virus Control este o tehnologie inovatoare de detectie proactiva care este capabil de a detecta noi amenintari potentiale, foarte rapid și precis, oferind astfel un strat de protecție esențială.
     Intrusion Detection System - Aceasta tehnologie verifică dacă aplicațiile care încearcă să acceseze Internetul sau rețeaua nu sunt mascate de amenințări electronice, prin marcarea lor ori de câte ori comportamentul său este suspect și  oprindu-le în cazul în care scorul devine mare.
     B-HAVE -  detectează în mod proactiv amenintarile pentru produse necunoscute prin analizalizarea  comportamentului într-un mediu sigur. Dacă nu sunt detectate acțiuni rău intenționate, B-HAVE începe programul în mod normal, în caz contrar, acesta va fi automat transferat în carantină sau șters.
     HTTP scanare - Bitdefender Antivirus Free Edition, de asemenea, scanează toate link-urile pe care le accesaţi din browser-ul dvs., verificarea acestora pentru diverse escrocherii sau tentativelor de copiere a cardui de credit și blocarea lor atunci când acestea sunt nesigure.
     Anti-rootkit - Aceasta tehnologie este folosita pentru a scana și bloca rootkit-uri, un tip ascuns de software, de multe ori rău intenționat, proiectat pentru a ascunde existența unor procese sau programe de metodele normale de detectare și permite accesul continuu privilegiat la un calculator.

Detalii tehnice:

Denumire: Bitdefender Antivirus 1.0.21.1099

Fişier:Antivirus_Free_Edition.exe

Dimensiune: 158KB (162,208 bytes)

Cerinţe sistem:Windows XP / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64 / Windows8 / Windows8 64

Limba: en-US

Licenta: Freeware

Producator: BitDefender.com

 Site:www.bitdefender.com