Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Norton Antivirus asigură protecție puternică împotriva tuturor tipurilor de viruşi, spyware, worm, rootkit, bots etc. şi împotriva tuturor tipurilor de ameninţări malware.

Norton Antivirus este una dintre cele mai populare nume din piata antivirus , bazându-se pe un sistem de scanare puternic, cu actualizări de baze regulate și protecție în timp real .

Există patru moduri de scanare , "Reputation Scan " , "Quick Scan " , "Full System Scan" și "Custom Scan", fiecare cu propriile setări de configurare . Full System Scan durează destul de mult și utilizează o cantitate moderata de resurse de calculator , dar verifică fiecare fișier de pe calculatorul dumneavoastră pentru a vă asigura că sunteți în siguranță .

Norton Antivirus cuprinde, practic, totul pentru a vă ajuta să vă protejaţi de fisiere malware și atacuri online, incluzând un antivirus , antispyware , protecţie e-mail și protecție a browser-ului, dar , de asemenea, așa-numita "Download Intelligence", pentru a verifica transferurile de fișiere.

O altă caracteristică interesantă este așa-numita " Facebook Scan ", care scanează automat peretele Facebook pentru a verifica link-urile publicate .

Un lucru foarte bun este procesul rapid de scanare, care este , de asemenea, destul de prietenos cu resursele calculatorului . În plus, este foarte eficient datorită actualizările definiţiilor de viruşi, care sunt livrate de foarte multe ori , uneori chiar de mai multe ori pe oră .

Denumire: Norton AntiVirus 21.1.0.18

Fisier: NAV-TW-21.1.0-EN.exe

Dimensiune:208.82MB (218,966,928 bytes)

Cerinte sistem:Windows XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64 / Windows8 / Windows8 64

Limba:en-US

Licenta:Commercial Trial

Producator:Symantec

Site:www.symantec.com