Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Comodo Dragon este un browser de internet rapid si versatil bazat pe tehnologia Chromium, astfel aspectul sau fiind similar cu Google Chrome.

Comodo Dragon este axat pe combinarea simplitătii cu functionalitatea, ca urmare interfata este destul de minimalistă, afişand doar bara de instrumente şi butoanele de navigare.

În plus, oferă utilizatorilor toate caracteristicile clasice oferite de Chrome, inclusiv managerul de marcaje, descărcare şi manager de parole, instrumente de dezvoltare, precum şi extensii şi suport teme. De asemenea, puteţi personaliza browser-ul , puteţi crea profiluri personalizate pentru fiecare utilizator în funcţie de preferinţe.

Comodo Dragon oferă caracteristici avansate de intimitate şi securitate, punând un accent mare pe viaţa particulară a utilizatorilor, astfel încât la fel ca Chrome, vă permite să utilizaţi modul incognito pentru a naviga în siguranţă pe web.

Specific pentru Comodo Dragon este tehnologia Comdo Secure DNS, pe care îl puteţi utiliza pentru a filtra domenii malware şi pentru a proteja calculatorul vostru. Site-urile infectate sunt detectate automat şi blocate, în timp ce navigarea este mai rapidă ca urmare a utilizării Comodo DNS server.

Detalii tehnice:

Denumire: Comodo Dragon Internet Browser 28.1

Fişier: DragonSetup.exe

Dimensiune: 35.36MB (37,074,160 bytes)

Cerinţe sistem: Windows XP / Vista / Windows7 / Windows8

Limba: Multiple languages

Licenta : Freeware

Producator: Comodo

Site: www.comodogroup.com