Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Browser-ul Google Chrome este unul dintre cele mai rapide browsere. Google Chrome este un browser care combină un design minimal cu o tehnologie sofisticată pentru a face Web-ul mai rapid, mai sigur şi mai uşor.

Google a actualizat browser-ul Chrome la versiunea cu numărul 28,  noutăţile principale fiind implementarea motorului de afişare Blink şi noul sistem de notificări.

Referitor la motorul de afişare Blink, nu veţi vedea îmbunătăţiri remarcabile, singurul salt de performanţă fiind adus doar de procesarea multithreading a rutinelor de interpretare a codului HTML.

Noul sistem de notificări este o facilitate greu de remarcat deoarece necesită extensii sau aplicaţii Chrome compatibile. În cazul în care aveţi astfel de produse instalate, veţi remarca noua interfaţă a acestora, care foloseşte designul plat făcut celebru de Google Now, şi a noului Notification Center din tray. Opţiunea este compatibila în acest moment doar cu versiunea Windows, OS X şi Linux urmând să primească atenţie undeva în viitor.

De asemenea, Google Chrome 28 repară mai multe buguri şi breşe de securitate, afişarea de texturi în cazul WebGL,  blocarea ferestrelor pop-up şi o cale pentru iniţierea atacurilor man-in-the-middle prin SSL şi sockets.

Cerinte sistem:Windows XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64 / Windows8 / Windows8 64

Limba: Multiple languages

Licenta: Open Source

Producator: Google

Site: www.google.com