Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

OpenOffice.org este un software open-source care cuprinde o suită de programe de birou (office), cum ar fi procesare de text, calcul tabelar, prezentări, grafice, baze de date și mai mult. Acesta este disponibil în mai multe limbi si functioneaza pe toate calculatoarele obișnuite.

OpenOffice.org este complet deschis, ceea ce înseamnă că oricine poate raporta bug-uri, solicita noi caracteristici sau îmbunătăți software-ul.

OpenOffice.org este ușor de învățat, iar dacă utilizați deja un alt pachet de software de birou, veţi înţelege imediat OpenOffice.org.

Și ce este mai important este gratuit. OpenOffice.org poate fi descărcat și utilizat în întregime liber de orice taxe de licență. OpenOffice.org este lansat sub licență LGPL. Acest lucru înseamnă că îl puteți folosi pentru orice scop - intern, comerciale, învățământ, publice.

Începând cu aprilie 2011, dezvoltarea comerciala a proiectului OpenOffice.org a fost reziliat.Codul a fost transferat către Apache Software Foundation, unde voluntarii continuă să-l dezvolte.

Detalii tehnice:

Denumire: Apache OpenOffice 4.0.0

Fişier: Apache_OpenOffice_4.0.0_Win_x86_install_en-US.exe

Dimensiune: 136.79MB (143,436,858 bytes)

Cerinţe sistem: Windows 2000 / XP / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64 / Windows8 / Windows8 64

Limba: en-US

Licenta: Open Source

Producator: OpenOffice.org

Site: www.openoffice.org