Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă

În această lecţie video vom face o aplicaţie in limbajul C, care calculează factorialul pentru un numar natural.În acest exemplu, care calculează factorialul unui număr natural, utilizăm două variabile de tip întreg num şi fact. În cod utilizăm două bucle sau structuri repetetive while. Prima buclă while are în interiorul paratezelor cifra 1, care înseamnă adevărat. Deci, codul va funcţiona în cadrul primei bucle while la infinit.

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

In aceasta lectie video vom face o aplicatie in limbajul C, care genereaza tabla inmultirii cu numere de la 1 la 10. Această aplicaţie este foarte utilă pentru elevii de liceu sau pentru oricine care se află la început de drum în cunoaşterea limbajului de programare C. Este o aplicaţie simplă, dar ingenioasă care ne arată cum putem folosi limbajul de programare C pentru a rezolva o serie de probleme pratice din matematică, în cazul de faţă, dar şi din alte domenii.

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

În acest videotutorial vom face o aplicaţie în limbajul de programare C care va afişa şi va citi elementele unui tablou unidimensional. Tabloul este o colecţie de date de acelaşi tip. Tablourile sunt variabile compuse deoarece grupează mai multe elemente. Variabilele tablou au nume, iar tipul tabloului este dat de tipul elementelor sale.

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

În această lecţie video vom face o aplicaţie în limbajul de programare C, care afişează numerele naturale de la 0 la 20 şi suma lor progresivă. Această aplicaţie este foarte utilă pentru elevii de liceu sau pentru oricine care se află la început de drum în cunoaşterea limbajului de programare C. Este o aplicaţie simplă, dar ingenioasă care ne arată cum putem folosi limbajul de programare C pentru a rezolva o serie de probleme pratice din matematică, în cazul de faţă, dar şi din alte domenii.