Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Internetul, din păcate, poate fi utilizat de răufăcători, de site-uri dăunătoare, de diverse capcane și alte activități ilegale. Un tip de atac asupra confidențialități dumneavoastră este și practica societăților de marketing care colectează date demografice și de marketing despre dumneavoastră, urmând după aceea să vă bombardeze cu anunțuri publicitare și legături către produse similare celor căutate de dumneavoastră.

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă

World Wide Web, după cum ştiţi din lecţia anterioară, iniţial, a fost un browser, la fel ca orice browser - Internet Explorer, FireFox, Opera etc, realizat de Tim Berners-Lee pentru a vizualiza grafic paginile web. Pe parcurs, au apărut browsere performante, precum: Internet Explorer, FireFox, Opera, etc.. Ca urmare, această denumire de World Wide Web a început să fie folosită pentru a desemna un lucru mult mai larg, numit serviciu. În literatura de specialitate, această denumire de World Wide Web apare şi sub forma de Web, care are următoarele componente:

Evaluare utilizator: 2 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Sunt o mulţime de cărţi şi tutoriale despre design şi construirea paginilor web, aşa că, vă mulţumesc pentru atenţia acordată lecţiilor de pe site-ul www.lectiideinformatica.net. Internetul este astăzi omniprezent în viaţa noastră, un subiect „fierbinte”, uneori, controversat. Dar desigur, acest lucru nu constituie obiectul lecţiei noastre de astăzi. Uneori, vi se pare că nu puteţi scăpa de el – poate nici nu este cazul. Internetul s-ar putea să fie un mijloc foarte bun pentru extinderea afacerii, pentru a ajunge la cât mai mulţi clienţi, să comunicaţi mai bine cu aceştia, cu furnizori şi chiar să vă reduceţi cheltuielile de exploatare.Gata cu vorba! Şi hai să trecem la treabă.