Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Instalarea extensiilor în Chrome este una foarte simplă şi rapidă. Există mai multe modalităţi de a instala extensii în Google Chrome. Una din modalităţi ar fi  să introduceţi în căsuţa de căutare Google expresia „Chrome extensions” şi veţi da un clic pe link-ul Extensions. O altă modalitate ar fi să deschideţi un nou tab, clic pe icoana Chrome Web Store, după care clic pe Extensions.

Chrome cu ajutorul unui buton. Browser-ul Google Chrome este unul dintre cele mai rapide browsere. Google Chrome este un browser care combină un design minimal cu o tehnologie sofisticată pentru a face Web-ul mai rapid, mai sigur şi mai uşor.

 Google Chrome este un navigator web de tip open source dezvoltat de compania Google. Este cel mai utilizat browser la momentul actual, având o cotă de piață de 52.1 % din totalul utilizatorilor de internet. Numele navigatorului este derivat de la interfața grafică.

Chromium este numele proiectului de sursă liberă, iar Chrome numele produsului care a apărut sub licența BSD. Prima versiune pentru sistemele de operare Microsoft Windows a apărut pe 2 septembrie 2008 în 43 de limbi .

Google Chrome își actualizează periodic bazele de protecție pentru două liste negre: una împotriva înșelătoriei (en: „phishing“) și alta împotriva malware-ului, prin urmare utilizatorii sunt avertizați atunci când ei fac o încercare de a vizita un site dăunător. Acest serviciu este, de asemenea, pus la dispoziție pentru utilizare de către alte persoane prin intermediul unui API public gratuit numit „Google Safe Browsing API“. În procesul de mentenanță a acestor liste negre, Google avertizează utilizatorii la accesarea site-urile enumerate care ar putea să nu fie conștienți de prezența programelor dăunătoare.

Pentru mai multe detalii urmăriţi video tutorial de mai jos: