Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

AdBlock este cea mai populară extensie Chrome cu peste 3 milioane de utilizatori. Această extensie blochează anunţurile publicitare pe toate paginile web, chiar şi pe facebook şi Youtube. Browser-ul dvs. este actualizat automat cu adăugiri de filtru, făcând doar un clic pe „Adaugă la Chrome”.

Chrome cu ajutorul unui buton. Browser-ul Google Chrome este unul dintre cele mai rapide browsere. Google Chrome este un browser care combină un design minimal cu o tehnologie sofisticată pentru a face Web-ul mai rapid, mai sigur şi mai uşor.

 Google Chrome este un navigator web de tip open source dezvoltat de compania Google. Este cel mai utilizat browser la momentul actual, având o cotă de piață de 52.1 % din totalul utilizatorilor de internet. Numele navigatorului este derivat de la interfața grafică.

Chromium este numele proiectului de sursă liberă, iar Chrome numele produsului care a apărut sub licența BSD. Prima versiune pentru sistemele de operare Microsoft Windows a apărut pe 2 septembrie 2008 în 43 de limbi .

Google Chrome își actualizează periodic bazele de protecție pentru două liste negre: una împotriva înșelătoriei (en: „phishing“) și alta împotriva malware-ului, prin urmare utilizatorii sunt avertizați atunci când ei fac o încercare de a vizita un site dăunător. Acest serviciu este, de asemenea, pus la dispoziție pentru utilizare de către alte persoane prin intermediul unui API public gratuit numit „Google Safe Browsing API“. În procesul de mentenanță a acestor liste negre, Google avertizează utilizatorii la accesarea site-urile enumerate care ar putea să nu fie conștienți de prezența programelor dăunătoare.