Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

În acest videotutorial vom discuta despre o extensie Mozilla FireFox, denumită Fotofox. Această extensie vă dă posibilitatea să încărcați pe un server poze și imagini, să creați albume întregi de poze și imagini. De asemenea, vă puteți crea propriul share site, adică un site pe care să aveți propriile albume de poze sau imagini, pe care să le împărtășiți cu alții.

Browser-ul este competitiv, rapid, include câteva caracteristici excelente, cum ar fi blocarea pop-up, tab-browsing, integrare motor de căutare Google, controale simplificate de confidenţialitate, o fereastră de browser raţionalizată, și un numar mare de extensii care vă ajută să obţineţi ce este mai bun din timpul petrecut online.

Firefox are numeroase facilități, cum ar fi navigarea cu file, un sistem împotriva phishing-ului și al spyware-ului, o facilitate de gestionare a descărcărilor ș.a. I se pot adăuga multe extensii făcute de dezvoltatori independenți; gama de extensii este deja foarte largă, fiind disponibile peste 8.000 de extensii de cele mai diverse facturi.