Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

 Nu aveţi nevoie de un program scump de editare imagini sau fotografii. De fapt, nu aveţi nevoie de software de grafică pe computer. Tot ce aveţi nevoie pentru a edita fotografii sau imagini ca un profesionist, este o conexiune la Internet şi un web browser Flash activat.
Pixlr Editor este un program gratuit de editare fotografii şi imagini, bazat pe web, care arată şi funcţionează foarte bine, la fel ca Photoshop.

Ea are multe din acelaşi instrumente ca un program desktop de editare fotografii şi imagini, cum ar fi: decuparea (crop), corectarea efectului de ochi roşii, smudge, şi multe alte instrumente.

De asemenea, acesta susţine straturile (layers) şi istoricul (pentru undos). Totodată, trebuie să va spun că Pixlr Editor seamănă foarte mult cu Photoshop.

După ce veţi accesa Pixlr Editor on line, cu ajutorul adresei url pixlr.com/editor, vă va întâmpina un meniu cu patru opţiuni:

  • Creare o imagine nouă
  • Deschidere imagine dintr-un computer
  • Deschidere imagine dintr-un URL
  • Deschide imagine dintr-o librărie

În partea de sus stânga se află un meniu orizontal cu o serie de submeniuri, cum ar fi: File, Edit, Image, Layer, Adjustment, Filter, View, Language, Help.

 


 În partea stângă, avem un tools box cu multe instrumente utile în editarea imaginilor şi fotografiilor.
În partea dreaptă, trei panel-uri:Navigator, Layers, History.

Urmăriţi tutorialul video de mai jos pentru a ştii mai multe despre acest program de editare fotografii şi imagini