Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Microsoft Office va pune la dispozitie gratuit, timp de 60 de zile, noua suită Office Professional Plus 2013 cu un simplu download.

Aceasta este versiunea completă a suitei Microsoft Office Professional Plus 2013, ce include pachetele Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access, Publisher şi Lync.

Cei interesaţi pot descărca o copie în versiune pe 32 sau 64 biţi a suitei Office Professional Plus 2013 prin intermediul serviciului Microsoft TechNet, creând mai întâi un cont de utilizator.

Pentru a descarca Office Professional Plus 2013 folosim mai întâi butonul Get Started Now, iar în pagina următoare dăm click pe opţiunea Sign up now. Pentru crearea contului de utilizator este necesar să furnizăm o adresă email validă şi câteva date de identificare. Odată ce am creat contul de utilizator revenim la pagina de pornire şi apăsăm încă odată butonul Get Started Now, după care ne autentificăm cu datele de utilizator. La completarea formularului afişat, selectăm versiunea Office 2013 adecvată pentru sistemul de operare instalat - 64 biţi sau 32 biţi, după care apăsăm butonul Continue. Înainte de apăsa butonul Download prezentat în secţiunea următoare este necesar să alegem versiunea de limbă dorită şi să notăm cheia de activare prezentată la începutul paginii.

Dacă procesul de download s-a finalizat corect, obţinem un fişier imagine ISO cu dimensiunea de aproximativ 785 MB, pe care îl putem inscripţiona pe suport DVD apelând la o aplicaţie specializată, cum este Nero Burning ROM.

Folosind cheia de activare furnizată, pachetul Microsoft Office Professional Plus 2013 poate fi utilizat în versiune completă timp de 60 zile, după care este necesară cumpărarea produsului sau dezinstalarea versiunii trial expirate.

Cerinte:

 • CPU: procesor 1 GHz
 • RAM: 1GB pentru x32 /pentru x64 de 2 GB
 • HDD: 3 GB de spațiu disponibil pe disc
 • DirectX 10- placă grafică compatibila (opțional)
 • ·. NET Framework 3.5, 4.0, sau 4.5
 • Microsoft Internet Explorer 8, 9, sau 10; Mozilla Firefox 10.x sau o versiune ulterioară; Apple Safari 5 sau Google Chrome 17.x.

Licență:

 • comercial
 • 60 de zile de evaluare(incercare)

Caracteristici noi:

 • Touch peste tot: Treceți cu degetul pe ecran pentru a citi documente și prezentări.
 • Utilizarea unui stylus pentru a crea conținut, pentru note și caracteristici de acces. Scrieți de mână răspunsurile de e-mail și converti-le în mod automat în text. Utilizați stylus-ul ca un indicator cu laser în timpul prezentării. Culoareaza conținutul dvs. și șterge greșelile tale cu usurinta.
 • Noile aplicatii Windows 8: OneNote și Lync reprezintă primele noile aplicatii Windows 8 de stil pentru Office. Aceste aplicații sunt proiectate pentru a oferi touch-prima experiență pe o tabletă. Un nou meniu radial în OneNote îl face ușor pentru a accesa caracteristici cu degetul.
 • Incluse în Windows RT: Office Home and Student 2013 RT, care conține noi versiuni ale Word, Excel, PowerPoint și OneNote aplicații, vor fi incluse pe ARM-bazate pe dispositive Windows 8, inclusiv Microsoft Surface.
 • SkyDrive: Office  salvează documentele la SkyDrive în mod implicit, astfel încât conținutul dvs. este întotdeauna disponibil în întreaga ta tableta, PC și telefon. Documentele dvs. sunt, de asemenea, disponibil offline și  atunci când vă reconectați.
 • Skype:  Noul Office vine cu Skype. Când vă abonați, veți obține 60 de minute de minute Skype în fiecare lună. Integrați date de contact Skype în Lync și puteți apela sau trimite un mesaj instant pentru oricine pe Skype.
 • Reuniuni: PowerPoint dispune de un prezentator  nou, care prezinta privat diapozitivele actuale și viitoare, timp de prezentare și note ale vorbitorului într-o singură privire. În timp ce prezentați, puteți mări, marca până și să navigați diapozitivele cu atingere și stylus. Lync include multipartit video HD cu prezentari, blocnotesuri partajate OneNote și o tablă virtuală pentru brainstorming colaborare.