Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

În acest tutorial video veți vedea cum se face un USB/DVD Bootabil Windows 8.1 cu utilitarul Windows 7 USB-DVD Tool. Acesta este un utilitar de foarte buna calitate si este gratuit, poate fi utilizat de către oricine fără nicio plată. În video tutorial vă arăt link-ul de unde puteți descărca acest utilitar și modul de instalare. Este foarte simplu de lucrat cu el așa că nu trebuie să vă faceți probleme foarte mari în ceea ce privește instalare și utilizarea sa.

{jcomments on}

Microsoft a lansat Windows 8.1 cu scopul de a repara din neajunsurile sistemului de operare Windows 8. Una din schimbările importante ale sistemului de operare Windows 8.1 este reintroducerea butonului Start, dispărut în Windows 8. În plus este gratuit pentru utilizatorii de Windows 8 prin intermediul magazinului Windows Store.

 Acesta versiune 8.1 Enterprise poate fi utilizată gratuit timp de 90 de zile. Acaestă perioadă poate fi reactivată încă de 3 ori, utilizând comanda rearm . Despre acest lucru vom discuta, eventual, într-un tutorial viitor.