Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

În acest tutorial video veți vedea cum se face un DVD Bootabil Windows 7 cu utilitarul PowerISO. Acesta este un utilitar cd/dvd cu plată, dar care poate fi descărcat și încercat gratuit pentru o perioada de pe site-ul cu același nume.

{jcomments on}

Windows 7 este penultimul sistem de operare lansat de către Microsoft. Windows 7 oferă utilizatorilor din întreaga lume o experiență complet nouă care are fiabilitate, compatibilitate, performanță și securitate la un nivel cu totul nou .​​Windows 7 poate fi considerat platforma cea mai stabila lansată de compania Microsoft .  Acesta oferă şase versiuni de Windows 7: Starter, Home Premium, Profesional, Ultimate, OEM, Enterprise . Diferența constă în numărul și tipul de instrumente care sunt disponibile pentru fiecare versiune .

Windows 7 aduce o serie de caracteristici noi cum ar fi o performanță mult îmbunătățită de boot , suport nativ pentru VHD ( hard disk virtual de imagini ), o bara de activități restructurat,  multimedia și experiență de joc îmbogăţit cu DirectX versiunea 11.